ESI Házi TDK beszámoló

2020.12.11.
ESI Házi TDK beszámoló

Sikeresen lezajlott a Tudományos Diákköri Konferencia ESI házi fordulója 2020. november 27-én pénteken, ahol hallhattunk előadást a debreceni lakosok szabadidős szokásairól, egy inklúzív táncos rendezvény szerevezésének kihívásairól, az úszók legújabb regenerációs módszereiről, és nem utolsó sorban a COVID hatásáról az aerobic oktatás területein.

A PROGRAM ELÉRHETŐ ITT.

A Szakmai zsűri komoly elismeréssel nyilatkozott a munkákról és kérdéseikkel, javaslataikkal az előadások tartalmi és formai fejlődését segítették. A bizottság tagjai sorrendet nem hirdettek, azonban mindegyik előadást javasolták az Országos TDK-ra.

Köszönet a szakmai zsűri segítőkész munkájáért: Prof. Dr. Köteles Ferenc elnöknek, valamint a tagoknak: dr. habil. Gősi Zsuzsannának és dr. habil. Szilárd Zsuzsannának, akik hasznos tanácsokkal látták el a fiatal kutatókat.

Köszönjük a felkészítő tanárok témavezetői munkáját: dr. habil. Boros Szilviának, Tarsoly-Huszár Ágnesnek és Dr. Magyar Mártonnak.

Sok sikert kívánunk a kutató hallgatóknak TDK-s hallgatóinknak az április Országost TDK-n, a Szegedi Tudomány Egyetem szervezésében.