Tanulmányi kirándulás Miskolcon

2019.11.29.
Tanulmányi kirándulás Miskolcon

Másod éves sportszervezős hallgatóink egy kis csoportja dr. Péter Ákos vezetésével a Sportjog gyakorlat I. tantárgy keretében Miskolcra utazott, hogy megtekintsék az új DVTK labdarúgó stadiont és hogy betekintést nyerjenek DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatának egy mérkőzésnapjába.

A program során délelőtt, először az új DVTK stadiont nézték meg a hallgatók, ahol éppen a DVTK - MOL Fehérvár FC labdarúgó mérkőzés előkészületeit zajlottak. A létesítményvezetőtől többek között megtudhatták, hogy az eredeti tervek racionalizálásával több helyen sikerült faragni az építési költségekből, viszont a belső irodák, a konferenciatermek és úgy egészében a stadion kihasználtságát növelni kell. A délután folyamán ellátogattak a jégcsarnokba, ahol Nagy Ádám a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatának általános igazgatója látta vendégül a csapatot. A jégcsarnok bejárását követően egy bő másfél órás beszélgetés keretében kalauzolt el Nagy Ádám a hallgatókat a profi jégkorong világába.

A nap zárásaként a hallgatók megtekintették a DVTK Jegesmedvék - HC Banska Bystrica szlovák első osztályú jégkorong mérkőzést. A meccs végeredménye (1-4) sajnos nem alakult jól, de számos hasznos tapasztalatot szereztek diákjaink a nap folyamán.

Köszönjük a vendéglátóinknak és külön Nagy Ádámnak, hogy létrejöhetett ez a tanulmányi kirándulás!

Tanulmányi kirándulás Miskolcon

Tanulmányi kirándulás Miskolcon

0

/

0

0

/

0