Táncos sikerek a BME rendezvényén

2019.10.20.
Táncos sikerek a BME rendezvényén

2019. október 20-án, hagyományteremtő céllal rendezte meg a BME Tíztánc csapata az „I. Félévfelező Gálát”. A rendezvény célja a társastánc / táncsport megszerettetése az egyetemisták körében. Kétféle kategóriában indultak a párosok (hallgatók), a BME vagy az ELTE színeiben: kezdő és haladó.

Haladó („B osztály” latin-amerikai táncok) kategóriában az ELTE párosa, Kovács Kristóf és Zauer Dóra állhatott a dobogó legfelső fokára. Gratulálunk a párosnak!

A BME-s kezdeményezéshez hasonlóan az ELTE-n is szeretnénk elindítani a campus rekreáció keretében történő táncos szabadidő eltöltés lehetőségét.

Az ELTE Dance Club közösséghez várjuk kezdő és haladó ELTE-hallgatók jelentkezését Dr. Magyar Márton tanár úrnál (E-mail: magyar.marton@ppk.elte.hu). A tervek szerint a 2020 tavaszi félévben újra elindul a 2-kredites PPK-SPORT:23 Társastáncok kurzus (szabadon választható kreditek terhére felvehető), ahol az alaplépéseket tanítjuk. Ez kiegészül további heti 1 vagy 2 alkalmas foglalkozásokkal (edzésekkel), neves tánctanárok vezetésével.

Félévfelező Gála (BME) 2019. október 20.

Félévfelező Gála (BME) 2019. október 20.

0

/

0

0

/

0