Rekreációs gyakorlati workshop az ELTE ESI-ben

A rekreáció és a turizmus piaci szinergiái megteremtésére

2019.01.16.
Rekreációs gyakorlati workshop az ELTE ESI-ben

A 2017. évi „sporttudományi tanterv-reformhoz” kapcsolódóan az ELTE Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet (Budapest), kihasználva a jogszabályi és piaci lehetőségeket – az országban egyedülálló módon – két specializációt indít: 1. Szállodai és rendezvényanimátor, valamint 2. Fitness-wellness szakértő.

2019. január 15-én az Intézet rekreációs gyakorlatszervező tanárai, Patakiné Dr. Bősze Júlia és Magyar Márton az ESI-vel hosszú távú megállapodást kötött gyakorlati partnereket személyes bemutatkozásra hívták meg a Bogdánfy úti ELTE Sporttelepre. Így a hallgatók „testközelből” szerezhettek információt leendő, piacképes tudást biztosító gyakorlati helyeikről.

A szabadidős turizmus, aktív turizmus egyes szegmenseiben az ELTE PPK rekreációs hallgatói piacképes szakmai tudást szerezhetnek. A partnerek a valós piaci körülmények közötti, vendégtérben végzett feladatokat hangoztatták, mint az edutainment koncepciójához is kapcsolódó csapatépítő tréningek és szállodai, kemping vendégek részére szervezett és lebonyolított animációs programok; a co-working formában létrejövő játék rendezvények; gyermekek sporttáborainak élményszerző lebonyolítása; az aktív turizmusba bekapcsolódás lehetőségeként a kalandparkok és via ferraták túravezetése; iskolai, munkahelyi és lakossági egészségfejlesztés projektek tervezése és lebonyolítása, vagy az ügyfélmenedzsment és a foglalkozásvezetés sajátosságai a fitness-wellness létesítményekben.

Az eseményről a Turizmus.com Bulletinben is megjelent közlemény: https://turizmus.com/szallashely-vendeglatas/eredmenyes-workshop-a-piackepes-szakmai-tudasert-1161829

Rekreációs gyakorlati workshop az ELTE ESI-ben

Rekreációs gyakorlati workshop az ELTE ESI-ben

0

/

0

0

/

0