PPK ALUMNI TALÁLKOZÓ ÉS ÖTLETBÖRZE

2022.05.29.
PPK ALUMNI TALÁLKOZÓ ÉS ÖTLETBÖRZE

A PPK-n végeztél? Szívesen találkoznál volt szaktársaiddal, évfolyamtársaiddal és volt oktatóiddal? Szeretnéd velünk együtt formálni a kari alumni közösséget, lehetséges programjait, köztük egy nagyszabású, a 20 éves jubileumhoz kapcsolódó alumni találkozó programját?

Célunk, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot a PPK alumnusaival, lehetőséget biztosítva volt hallgatóinknak az egyetemig visszanyúló szakmai és baráti kapcsolataik ápolására, illetve a kar életébe való ismételt bekapcsolódásra.

Helyszín: ELTE PPK, 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. földszint 4.
Időpont: 2022. június 23. 17:00-21:00

PROGRAM:

17:00 – 18:00  Oktatói-hallgatói múltidéző találkozó
18:00 – 18:30  Köszöntő
18:30 – 20:00  Ötletbörze
20:00 – 21:00  Kötetlen program frissítővel és harapnivalóval

REGISZTRÁCIÓ (június 21-ig)

Facebook-esemény

Izgatottan várjuk a találkozást!


Az ELTE PPK Alumni közössége az ELTE Alumni szervezetén belül, önálló kari tagozatként működik. Hiszünk a tudás közösségteremtő erejében. Összekötjük a PPK múltját, jelenét és jövőjét, mindazokat, akik valaha a Kar falai között végezték a tanulmányaikat. Lehetőséget teremtünk a végzett hallgatók számára a PPK-val, valamint annak a közösségnek a tagjaival való kapcsolattartásra, akikkel együtt végezték a tanulmányaikat. Fontos számunkra, hogy visszajelzést kapjunk egykori diákjaink sorsának alakulásáról, és hogy nyomon tudjuk követni végzett hallgatóink szakmai előrehaladását, pályafutását. A közösen megszerzett tudás és annak megosztása segítheti az alumnusainkat a szakmai sikerek felé vezető úton. 

Céljaink közösek az alumni.elte.hu honlapot működtető és az Egyetem Alumni közössége számára változatos programsorozatokat szervező ELTE Alumni Központtal, melynek  missziója az ELTE szellemiségének megőrzése, az ELTE-identitás ápolása, az Egyetemhez való kötődés erősítése az ELTE-diplomások körében, a közös élmény- és értékteremtés lehetőségeinek a biztosítása, az élő, aktív kapcsolat építése és fenntartása az egykori hallgatók és az Alma Materük között.

REGISZTRÁCIÓ ÉS ALUMNI KÁRTYA IGÉNYLÉS

Regisztrálj az ELTE Alumni adatbázisába és csatlakozz a PPK Alumni Tagozathoz 2 egyszerű lépésben! 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A PPK ALUMNI KÖZÖSSÉGÉHEZ?

 • Közösségi teret biztosítunk a jelenlegi és volt hallgatóinkkal való kapcsolattartásra, kapcsolatépítésre.
 • Támogatjuk a szakmai kapcsolatok megőrzését, ápolását.
 • Végzett hallgatóinknak lehetőséget biztosítunk a kapcsolattartásra azokkal, akikkel együtt végezték a tanulmányaikat, akikkel egy közösséghez tartoztak.
 • Segítséget nyújtunk szakmai és közösségi programok, évfolyam- és csoporttalálkozók szervezéséhez.
 • Segítjük az egykori társakkal, tanárokkal való kapcsolatfelvételt.
 • Információt nyújtunk új oktatási programjainkról, a pedagógia, pszichológia és sporttudományhoz kapcsolódó eseményeinkről, ösztöndíjakról, pályázati és továbbképzési lehetőségekről.
 • Lehetőséget teremtünk a Karon folyó oktatási, tudományos és szakmai munkáról való tájékozódásra, a PPK mindekori életébe való betekintésre.
 • A regisztrált tagok ELTE Alumni tagsági kártyát kapnak, amelynek birtokában különféle kedvezményeket vehetnek igénybe.

KERESSEN MINKET, HA:

 • a végzés után szerzett tapasztalatait szívesen megosztaná a kar aktív hallgatóival;
 • szeretné másokkal is megismertetni a Pedagógiai és Pszichológiai Kart;
 • ösztöndíj-, pályázati, gyakorlati vagy álláslehetőségekre, szakmai rendezvényre szeretné felhívni a végzett és mindenkori hallgatóink figyelmét;
 • szeretne találkozót szervezni volt évfolyamtársaival, oktatóival;
 • olyan szervezetnél dolgozik, amely szívesen együttműködne a PPK-val.

KAPCSOLAT