ESI-oktató a Fürdővárosok Nemzetközi Konferenciáján

2021.07.02.
ESI-oktató a Fürdővárosok Nemzetközi Konferenciáján

2021. június 24-25-én Dr. Magyar Márton, az ESI adjunktusa Hajdúszoboszló városában képviselte az Intézetet és egyetemünket a III. Fürdővárosok Nemzetközi Tudományos Konferencián.

A június 24-i napon a konferencia résztvevői megismerkedtek gyakorlatban is az Európa legnagyobb méretű fürdőkomplexumával, többek között a nemrég megnyitott Prémium Zóna szolgáltatásaival.

A pénteki nemzetközi konferencia 3 szekcióban működött. A 3. szekció (Egészségturizmus a fürdővárosokban) titkára Intézetünk adjunktusa volt.

A tanár úr a „Fürdővárosok környezete” című szekcióban mutatta be egy előkutatás tapasztalati eredményeit a (fitness- és) wellness turisztikai szolgáltatások piaci keresletére vonatkozóan, a pandémia 2. hullámának tükrében. Az előadás szervesen kiegészítette a korábbi előadásokat, például Gyula és környéke vendégkörének elégedettség-elvárásait.

A kutatás folytatódik. Dr. habil. Boros Szilvia intézetvezető asszonnyal közösen végzett kutatás szeretne további sajátosságokra rávilágítani a koronavírus-járvány poszthatásainak tükrében is.

Fürdővárosok Nemzetközi Konferenciája

Fürdővárosok Nemzetközi Konferenciája

0

/

0

0

/

0