ELTE táncos éremeső a BME rendezvényén

2020.11.02.
ELTE táncos éremeső a BME rendezvényén

2020. október 30-án, már 2. alkalommal rendezte meg a BME Tíztánc csapata a „Félévfelező Gálát”. A rendezvény célja a társastánc / táncsport megszerettetése az egyetemisták körében.

Kezdő kategóriában 2 arany, 3 ezüst és 2 bronzérmet is elhoztak ELTE táncosok. Az ESI II. éves rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirányos hallgatói közül Béres József, Boromissza Gábor, Csörnyei Gréta, Illés Kinga, Kis Dorottya és Müller Miklós lépett parkettra.

Haladó („B osztály” latin-amerikai táncok) kategóriában az ELTE végzős sportszervező szakirányos hallgatója, Kovács Kristóf és partnere, Zauer Dóra is a döntőben táncolt.

Gratulálunk a párosoknak, illetve trénereiknek! Felkészítő tanár: Dr. Magyar Márton, segédedzők: Bertalan Réka és Kovács Kristóf

Az ELTE-n is szervezzük a táncos szabadidő eltöltés lehetőségét a campus rekreáció keretében. :) Az ELTE-BEAC Tánc Szakosztályon belül a Társastánc szakág megalakulásához várjuk a társastáncolni / elkezdeni kívánó (kezdő), illetve már versenyző (középhaladó és haladó) ELTE-hallgatók jelentkezését. Érdeklődni Dr. Magyar Márton tanár úrnál e-mailben (magyar.marton@ppk.elte.hu) lehet. A felhívás letölthető ITT

Félévfelező Gála

Félévfelező Gála

0

/

0

0

/

0