Bemutatkozott az ELTE PPK Sportszervező BSc képzése

2021.01.24.
Bemutatkozott az ELTE PPK Sportszervező BSc képzése

Az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézete (Budapest) és Sporttudományi Intézete (Szombathely) 2021. január 19-én közösen tartotta meg nyílt napos szaktájékoztatóját a sportszervező alapszak iránt érdeklődők számára. A Zoom-on tartott programon a közel 50 résztvevő tájékoztatást kapott általában a sportszervező szakmáról, majd a szak tantervi követelményeiről és az oktatási környezetről. A budapesti képzési feltételek mellett a szombathelyi képzési helyszín eltéréseit, sajátosságait is bemutatták az előadók, illetve mindkét helyszín pár perces kedvcsináló kisfilmje is levetítésre került.

Az ismertető során a 10 éves sportszervező szak eddigi végzőseinek felmérése alapján készült néhány érdekes eredmény is bemutatásra került, így az érdeklődők megtudhatták, hogy milyen szervezeteknél, milyen munkakörökben helyezkedtek el az eddig végzett hallgatók, és mi az általános véleményük az ELTE sportszervező képzéséről. Az előadók a résztvevőktől érkezett kérdésekre is válaszoltak.

A sportszervező képzés mindkét helyszínen nappali tagozaton indul, államilag finanszírozott formában.

A nyílt napon elhangzott prezentáció megtekinthető ITT. A felvételivel kapcsolatos kérdésekben javasoljuk, hogy keressék meg a PPK felvételi irodáját, vagy a prezentációban szereplő kollégákat.

Sikeres felvételizést kívánunk!