Bemutatkozott az ELTE PPK Rekreáció és életmód BSc képzése

2021.01.20.
Bemutatkozott az ELTE PPK Rekreáció és életmód BSc képzése

Az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézete (Budapest) és Sporttudományi Intézete (Szombathely) 2021. január 19-én közösen tartotta meg nyílt napos szaktájékoztatóját a Rekreáció és életmód BSc képzés iránt érdeklődők számára. A Zoom-on tartott programon a közel 50 fő résztvevő első kézből ismerkedhetett meg a két intézet képzéseivel, valamint a többszörösen megreformált szak sajátos történetével, amely az országban elsőként jogelőd intézményünkben az ELTE TFK-n indulhatott el 1989-1990-ben.  Az előadók részletesen ismertették a szakra való jelentkezés és felvételizés lépéseit, tartalmát, kifejezett hangsúllyal a motoros alkalmassági vizsgára, valamint az esetleges felmentési lehetőségre.

A képzésre bekerülés után az érdeklődők - a piaci elhelyezkedési lehetőségek és igények tükrében - Budapesten Szállodai és rendezvényanimátor vagy Fitnesz- és wellness-szakértő, Szombathelyen pedig Szabadidősport-szakértő vagy Egészségfejlesztés specializáción mélyíthetik tovább a tudásukat.

Képzéseink mindkét helyszínen nappali tagozaton fognak indulni, államilag finanszírozott és költségtérítéses formában is.

A nyílt napon elhangzott prezentáció megtekinthető ITT.

Sikeres felvételizést kívánunk!